2.402.675,- euro na twee dagen Serious Request

Na twee dagen Serious Request 2014 van NPO 3FM staat de teller op 2.402.675,- euro. De tussenstand werd zaterdagavond bekend gemaakt. De drie dj’s Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom namen de bijbehorende cheque in ontvangst. In 2013 was er rond deze tijd 2.343.631,- euro opgehaald

Gary Fomdeck met het nummer ‘I’ll Be There This Christmas’ is de meest aangevraagde plaat van de zaterdag. Gevolgd door AronChupa met ‘I’m an Albatraoz’ en Claudia de Breij’s ‘Mag Ik Dan Bij Jou’.

Tot kerstavond zamelen de dj’s geld in voor het Rode Kruis. Doel van dit jaar is: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Als je 3FM Serious Request wilt steunen, dan kan dat hier.

Lees ook:Drie dj’s Serious Request halverwege
Lees ook:1.125.334,- euro na één dag Glazen Huis
Lees ook:Tussenstand: inmiddels meer dan 3 miljoen voor Serious Request
Lees ook:Serious Request 2014 is begonnen
Lees ook:Recordopbrengst voor Serious Request 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>