Mooie line-up bij de finale Serious Request 2014

Serious-Request-logoDe artiesten die op gaan treden tijdens de finale van 3FM Serious Request zijn vandaag bekend gemaakt. Kensington, Jacqueline Govaert, Afrojack, Jett Rebel, Mr. Probz, Dotan en Chef’ Special zijn te zien op de laatste dag van 3FM Serious Request op het Houtplein in Haarlem.

Op kerstavond mogen Gerard, Coen en Domien het huis weer verlaten. Daarna worden ook zij naar het Houtplein in Haarlem gebracht, waar het eindbedrag van de actie bekend wordt gemaakt.

De finale van 3FM Serious Request wordt vanaf 16.00 uur live uitgezonden op 3FM en 101TV en vanaf 19.30 is NPO 3 er ook live bij. Vanaf 23.30 zendt NPO 3 een uur lang een samenvatting uit van de 3FM Serious Request finale en de optredens.

Met deze elfde editie van Serious Request haalt 3FM geld op voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Lees ook:Houtplein in Haarlem decor eindfeest SR14
Lees ook:Bevrijdingsfestivals Zwolle en Haarlem live op Kink FM
Lees ook:Finale Ouderen Songfestival live op radio
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:Serious Request levert ruim 12 miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>