Giel in Carré

Zondag viert Giel Beelen in theater Carré in Amsterdam het tienjarig bestaan van zijn ochtendshow Giel! Het wordt een theatershow die hij zelf gaat presenteren. Veel bekende artiesten uit de ochtendshow, zoals bijvoorbeeld Douwe Bob, Kraantje Pappie en Miss Montreal, komen langs om het te vieren. Eerder dit jaar zette Giel het wereldrecord radiomaken op zijn naam ter ere van zijn jubileum.

In de Telegraaf van vandaag staat een uitgebreid interview met de ochtendjock van 3FM. Giel zegt onder meer veel te weinig te slapen. „Tijdens mijn recordpoging heb ik serieuze waarschuwingen gekregen van artsen over mijn gebrek aan nachtrust. Ik nam me heilig voor om meer te gaan slapen. Maar sinds kort sta ik een half uur eerder op, om vier uur. Die extra tijd komt de show echt ten goede. Alleen haal ik nu zelden de zes uur slaap, wat ook al te weinig schijnt te zijn. Zo word ik niet oud. Maar ik wil ook leven.”

Ook gaat Giel in op zijn toekomst bij 3FM. „Het klinkt heel saai: maar ik wil dit zo lang mogelijk volhouden. Ik zeg niet dat ik nooit naar een commercieel station zal gaan. Als ik daar hetzelfde kan doen als bij de VARA, zou ik misschien die ’foute keuze’ maken. Voor het geld? Dat zou dan meteen de reactie zijn”, aldus Giel.

Lees ook:De Heer Ontwaakt mensen met de Wakker Word Service
Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren
Lees ook:Opinie | Tijd voor een publieke allochtone radio?
Lees ook:Edwin Evers stopt bij The Voice Of Holland
Lees ook:Luisteraar slaapt nacht in boekenwinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>