Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request

Eerder kropen de dj’s van 3FM al in de huiden van diverse jaren ’90-artiesten, zoals Beck, Nathalie Imbruglia en de Backstreet Boys. Dat bleek een groot succes en dat was – wees eerlijk – ook een hilarische clip. In aanloop naar 3FM Zeroes Request kunnen we nu kijken naar Gerard Ekdom in een groen pak met bruin hoofd, Domien Verschuuren als vrouw en Eric Corton scheurend op een gitaar.

3FM Zeroes Request is van 4 tot en met 11 februari. Finale van de week is op vrijdag met de Zeroes Request Top 100. Tot en met 10 februari 12.00 uur stellen luisteraars op www.3fm.nl hun playlist samen met favoriete platen uit de zeroes. Natuurlijk kan je jouw playlist weer delen via Facebook, Hyves, Twitter of Spotify. De publieke popzender verzamelt alle playlists en de plaat die het meest voorkomt, hoor je als nummer 1 in de 3FM Zeroes Request Top 100 op vrijdag 11 februari.

Tijd voor de clip (zie onderstaand voor de line-up):

-Lady GaGa (Pokerface) – Domien Verschuuren
-The White Stripes (Seven Nation Army) – Miranda van Holland en Giel Beelen
-Rammstein (Sonne) – Ramon Verkoeijen (Sneeuwwitje), Timur Perlin, Ajouad El Miloudi, Thymen Wabeke en Barend van Deelen
-Anouk (Girl)- Annemieke Schollaardt
-N*E*R*D (She wants to move) – Gerard Ekdom (Pharell Williams), Paul Rabbering (Shay Haley) en Michiel Veenstra (Chad Hugo)
-U2 (Beautiful Day)- Coen Swijnenberg (Bono), Eric Corton (The Edge), Frank Dane (Adam Clayton), Bart Arens (Larry Mullen)

Lees ook:‘Sex on Fire’ nummer 1 in Zeroes Request Top 100
Lees ook:3FM komt terug met de Zeroes Request
Lees ook:Luisteraars stellen playlists samen voor de 3FM Zeroes Top 100
Lees ook:3FM-dj’s maken 90s clip voor themaweek
Lees ook:Terug naar de jaren nul met Zeroes Request op 3FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeroes Request Clip nu te bekijken in aanloop naar 3FM Zeroes Request

  1. Lady Gaga

    Connie heard this song on the radio, and the same day she went to her friend’s studio, and made this video. It was recorded in 1 take, with no rehearsal. It was the first time Connie sang the song. You can see that she is reading the lyrics from the music-stand. Connie is the superstar
    http://v.youku.com/v_show/id_XMjc4NjAwOTYw.html

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>