Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen

De combinatie Giel Beelen en auto's is een niet zo'n heel gelukkige combinatie. Nu lijkt de aanwezigheid van Beelen al een slechte invloed te hebben op de fysieke staat van auto's. Jurgen van den Berg, nieuwslezer bij Giel Beelen, liet donderdagochtend tijdens de uitzending zangeres Giovanca in zijn auto rijden. En zij heeft geen rijbewijs…

Maar goed, Jurgen van den Berg is helemaal gek van Giovanca (zelf zegt hij verliefd op haar te zijn) en liet de zangeres een stukje in zijn Ford Mondeo rijden. Achteruit, want de auto stond vooruit ingestoken op de parkeerplek voor de 3FM-studio. De enige rij-ervaring die Giovanca had, was dat ze tien jaar geleden wel eens een stukje in de auto van haar vader mocht rijden. Toen was ze dertien jaar.

Giovanca nam plaats in de auto en Jurgen zat er naast om live verslag te doen op de radio. Bij het achteruit rijden ging het direct al fout. Door het langsrijden van een andere auto raakte Giovanca licht in paniek en rijdt de Mondeo van Van den Berg in een bocht van 180 graden achteruit. Tegen een andere auto die daar geparkeerd stond…

Joyride

Als luisteraar zou je kunnen denken dat Giel Beelen de geluidjes van een crashende auto zelf instartte, maar niets was minder waar. Giel kon vanuit het raam van de 3FM-studio de situatie op de parkeerplaats met eigen ogen zien. Saillant detail: Giovanca heeft een nieuw liedje en dat heeft de titel 'Joyride'. Hoe toepasselijk voor iemand zonder rijbewijs die net een auto tegen een ander voertuig geparkeerd heeft!

Bewijs op video

De hele actie van Jurgen van den Berg en Giovanca was niet alleen live te horen op 3FM, het werd ook nog eens gefilmd. Al het bewijs van deze domme actie staat dus op video en is terug te zien via het weblog van de NOS. Ik raad je aan om de vier minuten durende video écht even te bekijken. Zo'n domme, ondoordachte actie heb ik nog nooit gezien. En kom maar op met de reacties over vrouwen en auto's, in dit geval meer dan terecht

Zo zette Giovanca de Ford Mondeo van Jurgen van den Berg in de flank van de Peugeot 807 die daar ook geparkeerd stond. Op zijn weblog spreekt Van den Berg trouwens over een PC Hooft-traktor, maar het is gewoon een MPV en niks geen grachtengordelwagen.

Nog even voor de duidelijkheid: de Ford (rechter auto) stond vooruit ingestoken naast de Peugeot. Knappe actie dus!

Zie ook:
- Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
- Jurgen: "Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken"
- Jurgen van den Berg ook te horen op KX Radio

Lees ook:Jurgen van den Berg weg bij de NOS
Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:“Ik wil Alfred Lagarde wel tot leven wekken”
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Vrouw wordt live aangehouden op radio

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Domme actie: Nieuwslezer laat zangeres auto crashen

 1. Arno

  Zo zeg dat wel wat dom!! De uitdrukking is toch vrouw achter het stuur, bloed aan de muur?

    /   Reply  / 
 2. MBC

  Overtreding: ze vergat haar gordel te dragen ;) LOL

    /   Reply  / 
 3. eelco

  het mediapark is toch eigen terrein? daar hoef je dan ook geen gordel om en geen rijbewijs te hebben. weet niet of de verzekering er ook zo tegenaan kijkt..

    /   Reply  / 
 4. ik

  als ze 13 was toen ze voor het laatst reed, dan is dat 18 jaar geleden en niet 10…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>