Belgen hacken radiostations in de file

Om zijn nieuwe tv-programma’De Schuur van Scheire’ te promoten, heeft de Belg Lieven Scheire  vanuit een auto de radio’s van filerijders overgenomen. Scheire, die je ook zou kunnen kennen van Proefkonijnen op NPO 3, verbouwde samen met drie anderen een busje tot een kleine radiostudio. Daarna gingen de mannen filerijden rondom Brussel. Door de  frequenties van grote Belgische zenders te hacken hadden ze een leuke middag..

Deze zeer lokale radio was alleen te horen in auto’s die om hen heen in de file stonden. Aan dit filmpje te zien vonden vele automobilisten het een erg leuke stunt. De tijdelijke luisteraars deden mee met spelletjes als knipperen, toeteren of van rijbaan verwisselen.

 

Lees ook:Filerecord live verbroken op Radio 1
Lees ook:Leukste file van Nederland
Lees ook:Nominaties voor Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Toen files nog zeldzaam waren…
Lees ook:StuBru mogelijk op de kabel in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>