Reclamehits Top 30 op Q-music

Q-music zendt woensdagochtend de Reclamehits Top 30 uit. Mattie en Wietze, zijn net als vorig jaar, op zoek naar de leukste muziek die je hoort in reclames. Als jij suggesties hebt, mag je ze hier doorgeven. Je hoort de lijst komende woensdag tussen 06:00 en 09:00 uur bij Mattie en Wietze.

Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Q-music begonnen met de Top 500 van de zomer
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan ook in het weekend op Q-music
Lees ook:Mattie & Wietze lanceren scheurkalender
Lees ook:Oehoe Top 25 maandag op Q-music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>