123gold.nl ‘winnaar’ Houten Reclameblok 2014

En ze waren er nog blij mee ook! 123gold.nl heeft het Houten Reclameblok 2014 gewonnen in de Coen en Sander Show. De reclamespot “Wauw, wat een mooie verlovingsring! Die was zeker wel duur?…. Nee hoor! Bij Steinberg Trouwringen. 123gold.nl, 123gold.nl, 123gold.nl” is de ergernis van radio-luisterend Nederland bij de luisteraars van 3FM. Het is dus de meest irritante radioreclame van 2014.

De tweede plek is voor “Au,au,au,au, er zit een sterretje in m’n glas” van Autotaalglas en de top 3 wordt afgesloten door ikwilvanmijnautoaf.nl.

Een terechte winnaar” aldus Coen. “Hij is niet alleen irritant, maar hij komt ook nog eens honderd keer per dag op de radio” zegt Sander. Johnny Budak van 123gold.nl was erg blij met de prijs: “Onze reclame doet z’n werk. Het is een reclame die blijft hangen bij de mensen.”

Als je het echt wil, kun je hier nog een keer luisteren naar de slechtste reclamespots van 2014.

 

Lees ook:Orangina krijgt Houten Reclameblok voor meest irritante reclame
Lees ook:Down met Coen & Sander
Lees ook:Houten reclameblok voor meest irritante radiocommercial
Lees ook:Houten Reclameblok voor meest irritante radiocommercial 2009
Lees ook:Coen en Sander zo ‘trots als een aap met zeven lullen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>