‘Stel je niets voor’ beste radiocommercial in maart

‘Stel je even niets voor’, zegt de stem van Richard Kemper in de commercial voor radioreclame van het RAB. Dan volgt een bekende reclametune en dan weten luisteraars meteen over welk bedrijf het gaat. Dat is het effect van radioreclame. Het Radio Advies Bureau (RAB) heeft deze radiocommercial zelf ontwikkeld om het effect van radioreclame duidelijk te maken. Uit onderzoek van hetzelfde RAB is deze commercial als beste beoordeeld door de Nederlandse consument in maart.

“We zijn het natuurlijk aan onze stand verplicht om onze eigen adviezen in de praktijk waar te maken. Dat de Nederlandse consumenten deze business to business commercial waarderen is voor ons een enorme bonus. Het voelt vreemd om te winnen in je eigen competitie maar de onafhankelijkheid van het onderzoek laat de kracht van radioreclame zien. Normaliter plaatst de maandwinnaar zich voor de finale van de jaarlijkse publieksprijs maar in dit geval geven wij graag deze positie aan de nummer twee van deze maand.” Zegt Liedewij Hentenaar, directeur van het Radio Advies Bureau. De commercial kun je hier luisteren.

Op nummer twee eindigde de radiocommercial ‘All You Can Eat’ van Hi (luister). De derde plek is voor ‘Platteland’ van Stichting Stop Kindermisbruik (luister).

Vorige maand werd ‘Tv in elke ruimte’ uitgeroepen tot de beste radiocommercial. In januari was de eer voor ‘Hamsteren!’ van Albert Heijn.

Lees ook:‘TV in elke ruimte’ beste radiocommercial van februari
Lees ook:Albert Heijn opnieuw beste radiocommercial van de maand
Lees ook:Ruud de Wild maakt Radiocommercial van het Jaar bekend
Lees ook:‘Hamsteren!’ beste radiocommercial in januari
Lees ook:Radio Advies Bureau start radiocampagne voor radioreclame

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Stel je niets voor’ beste radiocommercial in maart

  1. lee child

    Wij van wc eend….. (wat een l*lkoek)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>