[ Video ] Radio 538 promoot KPN inlichtingen

Radio 538)Na de oorlog tussen telecombedrijven die elkaars informatienummers blokkeren, moest KPN 118 vervangen door 1888. Ter promotie van de wijziging is Radio 538 ingeschakeld – niet alleen voor reclamezendtijd, maar ook voor de samen opgezette actie rond Mr. X. Tijdens de vandaag geopende '53J8' worden luisteraars opgeroepen om te bellen met het € 1,30 per gesprek kostende nummer, om te worden 'doorverbonden' met Mr. X.

De aanwijzingen zouden leiden tot de locatie waar hij zich die dag bevindt met de € 50.000,- prijzengeld die hij op zak heeft. Ik heb het vermoeden dat er goede zaken worden gedaan – door 538 :-) . Maar het mobiliseren van luisteraars voor een spel op locatie is wel een leuk concept. De televisiecommercial rond de Mr. X actie is door KPN / 538 overigens ook op YouTube gezet.


De tv-commercial rond de Mr. X actie (Bron: YouTube)

Lees ook:Nieuw logo Radio Veronica zonder 80′s & 90′s?
Lees ook:Wow wow wow! Maximum Hit Music
Lees ook:De beste feesten wereldwijd: Dance Around The World
Lees ook:Leo Blokhuis in commercial voor zwarte muziek
Lees ook:Duizendste editie ‘Raad Waar Die Staat’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “[ Video ] Radio 538 promoot KPN inlichtingen

 1. Daniel Lippens

  Op het moment dat die deur opengaat zie je aan de rechterkant een bordje met een aanwijzing omhoog komen. Jammergenoeg is de kwaliteit van het youtube filmpje te laag om het te kunnen lezen.

    /   Reply  / 
 2. Pieter

  ja klopt, maar op tv heb ik het filmpje ook gezien, maar toen kon ik het ook al niet lezen… Al de andere comercials heb ik wel kunnen raden (Domstad, Den Bosch, Arnhem en Kaasstad).

    /   Reply  / 
 3. Wout

  Er staat Noord Holland

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>