KX Radio komt met het KX Radio Basispakket

Sommige platen moet je echt gehoord hebben. Maar welke uit de miljarden singles, albums en LP’s moet je nu hebben? KX zendt vanaf donderdag 27 juni tot en met 12 juli het KX Radio Basispakket uit. Dit zijn liedjes waarvan KX denkt dat je die echt op zijn minst één keer gehoord moet hebben.

De verzameling bestaat niet alleen maar uit de gekende hits maar zoals je van KX gewend bent is er ook voor de connaisseurs veel te genieten. Met deze lijst kun je een heel leven vooruit. Vul het gerust aan met jouw persoonlijke wensen maar dan heb je de basis maar vast.

Rob Stenders heeft alvast een boodschap voor de luisteraars. “Heel veel plezier met deze unieke lijst. Hoop dat je je er redelijk in kan vinden. Nu alvast excuses voor de duizenden liedjes die natuurlijk veeeeeeeeeeeeel beter zijn maar er niet in staan. Toch heb ik de illusie dat de meeste echte essentials er wel in te vinden zijn. Geniet van het KX Basispakket!”

Vanaf donderdag 27 juni tot en met 12 juli wordt deze verzameling platen uitgezonden op KX Radio. Van 9.00 uur tot 21.00 uur heb je de ‘nieuwe’ klassiekers en de twaalf uur erna wordt de voorgaande uitzending herhaald. Presentatie is van oa Leo Blokhuis, Gerard Ekdom, Jan-Willem Roodbeen, Corne Klijn, Sander en Hans Hoogendoorn, Fred Siebelink, Ad Bouman, Roderick Veelo, Henk Peeters en ‘KX’ CEO Rob Stenders.

[3FM/KX]

Lees ook:Rob Stenders begint aan laatste week Eetvermaak
Lees ook:Radio 10 Gold doet ‘m weer: het dubbele van de Top 2000
Lees ook:Radiomaker Ate Doornbosch overleden
Lees ook:Stemmen op de ultieme Frans Bauer Top 25
Lees ook:Definitief: Rob Stenders naar PowNed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>