Werken.FM helpt werklozen aan een baan

images

Het gaat niet goed met de financiele situatie in dit land, uberhaubt niet in Europa. Dat mag duidelijk zijn, zeker na de laatste cijfers van het CBS. Mensen hebben schulden, geldproblemen en als het even tegen zit, ook geen baan meer. Dan nu de positieve kant van dit verhaal, het nieuwe online radiostation Werken.fm helpt werklozen aan een baan.

Martijn Smit springt in op de hoge werkloosheid en startte Werken.fm op. Met live programma’s en het onderdeel ‘Broadcast Yourself’ proberen ze luisteraars die werkloos zijn te helpen aan een baan. En door de bedroevende cijfers van het CBS stijgen de luistercijfers van het station.

Op het station maken ook ‘Echte Jannen’ (Radio 1), Jan Heemskerk en Jan Dijkgraaf een programma.

Lees ook:SLAM!FM helpt werkzoekenden aan een baan
Lees ook:Dag van de Arbeid: Radio 538 helpt luisteraars aan werk
Lees ook:TMF HitRadio verdubbelt marktaandeel middagprogramma
Lees ook:Met Frits terug naar de Avondspits
Lees ook:DJ Q-music springt uit vliegtuig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>