Organisatie Kermis FM 2013 bekend gemaakt

Het is de afgelopen jaren al een traditie geworden: Kermis FM. Ieder jaar doen enthousiaste (nieuwe) mediatalenten verslag van de grootste kermis van het land, de kermis in Tilburg. Vandaag is de organisatiestructuur van dit jaar bekend gemaakt. NOS-nieuwslezer Matijn Nijhuis wordt hoofdredacteur van het evenement. De nieuwe adviesraad bestaat uit onder andere Rob Stenders en Jantien van Tol.

“De redactie komt voor het eerst onder leiding te staan van een hoofdredacteur; NOS-nieuwslezer Matijn Nijhuis. Hij bewaakt de inhoudelijke output van de zender”, vertelt onze voorzitter Arno Leblanc. Ook op technisch, facilitair en communicatie gebied zijn er vaste mensen verantwoordelijk voor de output. “Al met al levert het een grotere organisatie op, maar wel één die een stuk efficiënter en professioneler te werk gaat.”

Het doel blijft om mensen naar de kermis te trekken. “Ons belangrijkste doel blijft de kermis naar de mensen thuis brengen en de mensen thuis naar de kermis halen. Door te zorgen dat onze nieuwe organisatie deze doelstelling blijft ondersteunen, kunnen we er weer de nodige jaren tegen. Natuurlijk zijn we nog steeds een club die op vrijwilligers bouwt en die zijn educatieve functie hoog in het vaandel houdt,” aldus LeBlanc.

Naast deze nieuwe organisatiestructuur komt er ook een nieuwe adviesraad. Deze adviesraad wordt voorgezeten door Bart Jan Cune, nieuwslezer op 3FM. De andere leden zijn: Rob Stenders, Jantien van Tol, Frans Jan Bertens, Corné Snels, Rien van Linschoten en Martijn Planken.

Kermis FM 2013 start op 19 juli om 16.00.

Lees ook:Kermis FM ook in 2011 weer op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Laatste dag Kermis FM op Tilburgse kermis
Lees ook:Kermis FM keert volgend jaar terug
Lees ook:Tilburgse Kermis wordt bedankt met muzikale groet
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>