Omroep West in het teken van vrijwilligers

westVan 11 t/m 15 maart staat Omroep West in het teken van vrijwilligers in de regio. Het doel is om vrijwilligers in de spotlight te zetten. Dit naar aanloop van ‘NLDoet’ dat op 15 en 16 maart door het Oranje Fonds georganiseerd wordt. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

De TV West presentatoren van Omroep West gaan de hele week als vrijwilliger in de regio op pad en elke dag komt er op Radio West een vrijwilliger in de studio tijdens het programma ‘Debby en Haar Mannen’ om te vertellen over het vrijwilligerswerk.

Als je een vrijwilliger kent kan je deze bijzondere persoon opgeven voor het winnen van een heerlijk verwenarrangement bestaande uit een diner voor twee en een overnachting in het luxe Hilton Hotel The Hague, inclusief ontbijt. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin een korte omschrijving van de persoon en waarom hij of zij in aanmerking komt voor het verwenarrangement.

Op 15 maart wordt tijdens de uitzending van Debby en Haar Mannen (tussen 9.00 en 12.00 op Radio West) bekend gemaakt wie het arrangement wint. Inschrijven kan tot 13 maart.

Lees ook:Luisteraars Radio West maken staatsieportet Willem-Alexander
Lees ook:RTV Arnhem zet veel vrijwilligers op straat
Lees ook:Radio West opent 20-jarig jublieumfeest met Top 500
Lees ook:Aandacht voor lokale omroep-vrijwilligers op Radio 5
Lees ook:Luisteraars mogen zélf radiomaken bij West

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>