Eigenaar Traffic Radio werkt aan sportzender

De ontwikkelaar van het radiostation Traffic Radio werkt aan een nieuwe online radiozender voor en door sporters. Traffic Radio is natuurlijk bekend als verkeerszender maar nu komt er dus mogelijk ook een sportzender bij. De zender zal 24 uur per dag en 7 dagen per week muziek, sportnieuws, themaprogramma’s en achtergronden van sport gaan uitzenden. Eigenlijk dus precies hetzelfde wat Traffic Radio doet, maar dan voor de sport.

YPCA, het bedrijf achter Traffic Radio en dus het vermoedelijke nieuwe internet station, zal op de nieuwe sportzender naast bekende sporten ook aandacht geven aan minder bekende sporten. Sporten die normaal gesproken weinig aandacht krijgen zullen wél te horen zijn op de sportzender.

Lars Schotanus, directeur van YPCA: “Het sportstation is voor ons een logisch vervolg op onze verkeerszender Traffic Radio. Op Traffic Radio hebben wij de afgelopen periode al veel geëxperimenteerd en spelenderwijs ervaring opgedaan met sportprogramma’s. Zo maken wij, binnen ons mobiliteitsformat, met sportjournalist Rick Winkelman onder meer al een Fietsshow, een speciaal Tour de France programma en iedere donderdag het autosportprogramma Winkelman Op Wielen (WOW). Stuk voor stuk programma’s die straks ook op onze sportzender te horen zijn. “

Het is nog even afwachten wanneer het station wordt gelanceerd, dit is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf. Wel kun je vaststellen uit het persbericht dat het waarschijnlijk niet lang meer zal gaan duren. In de tussentijd kun je gewoon nog op Traffic Radio afstemmen.

 

Lees ook:Right Said Fred opent nieuwe radiostudio Traffic Radio
Lees ook:AutoWeek en Traffic Radio komen met jaarlijkse Carclassics Top 100
Lees ook:Traffic Radio breidt uit in 2010
Lees ook:Traffic Radio hoofdsponsor van Free Style evenementen
Lees ook:AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>