Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM

Met een reeks van zeker al tien uitzendingen vanaf verschillende plekken tijdens de WK-tour, is een locatie-uitzending niet zo bijzonder meer voor Coen en Sander. Toch zal een opmerkelijke plek deze zomer het decor zijn voor een uitzending van de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM. Het radioduo komt op Roze Maandag wederom live vanaf de Tilburgse Kermis. En daarvoor gebruiken ze de studio van evenementenzender Kermis FM.

UPDATE: Coen & Sander NIET op Kermis FM

Op ‘Roze Maandag’ 16 juli is het 3FM-middagprogramma van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga te gast bij Kermis FM.

Tussen 16:00 en 19:00 uur presenteren de dj’s hun programma vanuit de studio van Kermis FM voor de Heuvelkerk in Tilburg. Ze zijn tegelijkertijd op Kermis FM en 3FM te horen.

Tussen 16 en 25 juli 2010 is Kermis FM te horen via 107.0 FM in Tilburg en omgeving en wereldwijd via kermisfm.nl. In samenwerking met het Brabants Dagblad is ieder uur nieuws te horen. Daarnaast komen bekende dj’s als Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM), Sander de Heer (Radio 2) en Maurice Verschuuren (Q-music) een programma maken op Kermis FM.

Omroep Brabant

Omroep Brabant komt tijdens de Tilburgse Kermis ook live vanuit de studio van Kermis FM. Presentator Kristian Westerveld is van maandag 16 juli tot en met vrijdag 23 juli elke morgen tussen 06:00 en 10:00 uur te horen vanaf het kermisterrein.

De uitzending is tegelijkertijd te horen op Kermis FM en Omroep Brabant radio. Direct na de uitzending hervat Kermis FM de eigen programmering.

ZIE OOK:
- Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
- Kermis FM zet hoger in op nieuws en informatie

Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Coen en Sander op Roze Maandag live vanuit Tilburg
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
Lees ook:Kristel van Eijk op plek Coen & Sander op Kermis FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>