Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM

De radi0-dj’s Giel Beelen (3FM), Rob Stenders (3FM/KXradio), Maurice Verschuuren (KXradio), Henk Kanning (Kink FM) en Peter Snijders (Radio 10 Gold) zijn komende zomer te horen op Kermis FM. Het radiostation is opnieuw te vinden op de grootste kermis van de Benelux. De heftigste, mooiste en leukste attracties op de Tilburgse Kermis zijn te horen. Daarnaast peilt Kermis FM het kermisgevoel van bekend Nederland.

Ook als kermisbezoekers op zoek zijn naar een parkeerplaats in de Tilburgse binnenstad of gewoon op de hoogte willen blijven van het laatste (kermis)nieuws, zitten ze goed op Kermis FM.

In 2009 werd Kermis FM voor de eerste keer georganiseerd. Vrij snel na het einde van de Tilburgse kermis werd al bekend dat het tijdelijke radiostation in 2010 terug zou keren.

Voor Rob Stenders en Giel Beelen is het de tweede keer dat ze bij Kermis FM te horen zijn. Ook Roosmarijn Reijmer (3FM), Sander de Heer (Radio 2) en Domien Verschuuren (3FM) hebben alweer toegezegd in juli naar Tilburg te komen. Peter Snijders werkte jarenlang voor Radio Noordzee en is tegenwoordig te horen op Radio 10 Gold. Ook hij komt in juli naar Tilburg. Kermis FM maakt de komende tijd nog meer namen bekend van dj’s die achter de microfoon kruipen van Kermis FM.

Ook dit jaar komen op Roze Maandag Coen Swijnenberg en Sander Lantinga met de ‘Coen en Sandershow’ live vanuit de studio van Kermis FM op de Heuvel in Tilburg.

Kermis FM gaat op 16 juli 2010 van start. Voor in impressie van de eerste editie, check dit fotoverslag.

Lees ook:Laatste dag Kermis FM op Tilburgse kermis
Lees ook:Grote namen op Kermis FM
Lees ook:Coen & Sander deze zomer wederom op Kermis FM
Lees ook:Kick-off Kermis FM vrijdagmiddag in Tilburg
Lees ook:Kermis FM start met Johan Verschuuren en Gebroeders Ko

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>