GeenStijl trapt in grap van Ramon de stagiair

Website GeenStijl is met open ogen (of in dit geval met open oren) in een grap van 3FM getrapt. Ramon de stagiair uit het programma van Timur Perlin maakte met opzet een heel slechte demo en stuurde die naar 3FM radiocoach Timo Kamst. Deze laatste zag wel wat in de grap en stuurde de demo naar BNN. 3FM-dj Coen Swijnenberg zat ook in het complot en zette de demo op zijn Twitter waarna het mp3′tje zich snel over het net verspreidde. GeenStijl was er ook als de kippen bij.

Coen Swijnenberg zette dit op zijn Twitter: Er zijn een hoop mensen die dj willen worden op 3FM. Maar er komen soms wel hele rare demo’s binnen. Luisterrrr.

De website GeenStijl sprak direct schande van de wijze waarop men bij 3FM met het demomateriaal van beginnende dj’s omgaat, maar alles bleek een grap te zijn. Woensdagmiddag onthulde Ramon de stagiair in de ‘Coen en Sander Show’ dat alles een grap was.

Lees ook:Coen en Sander verslaan WK-duel Nederland-Japan
Lees ook:Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen Swijnenberg had ongeluk met jetski
Lees ook:Domien Verschuuren en Timur Perlin vervangen Coen en Sander

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “GeenStijl trapt in grap van Ramon de stagiair

 1. Jan

  Haha

    /   Reply  / 
 2. Corrie

  Pfffffffff, GeenStijl. Het meest ranzige blogje van het www. Men teert op gejat werk en eigen inbreng is nagenoeg nihil.

    /   Reply  / 
 3. Dennis

  hahaha!!! RAMON IS GEWELDIG!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>