Radiobitches.nl start in juni met eigen awards

Meer (aandacht voor) vrouwen op de radio. Dat willen de initiatiefnemers van de website Radiobitches, die in januari dit jaar van start ging. Het initiatief van Veronica's Radioschool komt in juni ook met een eigen prijzenfestijn genaamd Radio Bitches Awards 2007. Er zijn vijf categorieën, die later bekend worden gemaakt. Radioactive Blog tipt alvast de vertrekkende Claudia de Breij (voor een oeuvreprijs) en… Patricia van Liemt.

De co-host van het 100%NL-ochtendprogramma is op het Radioforum onderwerp van gesprek, omdat programmaleider Herbert Visser haar (zogenaamd) op non-actief heeft gezet vanwege het herhaaldelijk draaien van Jan Smit.

Publiciteitsstunts

Het is trouwens wel érg toevallig dat het urban-, pop- en rockstation zo vaak 'relletjes' heeft. Het ontslag van Bert van Lent, het uit de lucht halen van Mi Amigo en nu dit weer. Het lijkt verdacht veel op een serie publiciteitsstunts. Of dat nu wel of niet zo is, aandacht krijgen ze en dat kan het nieuwe radiostation alleen maar helpen.

Zie ook:
100%NL trekt stekker uit Mi Amigo uitzending
Ontslag van 100%NL-dj is 'geen publiciteitsstunt'

Lees ook:100%NL trekt stekker uit Mi Amigo uitzending
Lees ook:Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM
Lees ook:Radio Mi Amigo gaat met kerst terug in de tijd
Lees ook:“100%NL maakt zo veel mogelijk live radio”
Lees ook:Ontslag van 100%NL-dj is ‘geen publiciteitsstunt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>