Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM

Radio Mi Amigo maakt tijdens de Paasdagen live radio vanaf het oude zendschip van Radio Veronica, de Norderney. Op 8 en 9 april wordt rechtstreeks uitgezonden vanaf het schip. In de nacht van eerste op tweede Paasdag is er een gezamenlijk programma met 100%NL, de radiozender van voormalig Radio Monique dj Herbert Visser. Daardoor is Mi Amigo tijdelijk via de landelijke FM te horen, toch wel een stunt. Lees meer bij Mediapages.

Lees ook:100%NL trekt stekker uit Mi Amigo uitzending
Lees ook:Radio Mi Amigo gaat met kerst terug in de tijd
Lees ook:[Audio] Fragmenten van Cable One en Radio 10
Lees ook:Radiobitches.nl start in juni met eigen awards
Lees ook:100%NL legt schadeclaim neer bij piraat

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM

 1. L.

  Wat WIL die herbert nou joh? Ik kan daar werkelijk niet bij.. wil je nou een jonge doelgroep bereiken of een bejaard bootjes publiek?

  Zit geen enkele lijn in bij dat hele 100% nl.

    /   Reply  / 
 2. Kees

  Welke stunt? Mi Amigo wordt voor één keer ‘s nachts uitgezonden via 100%NL. D’r luistert normaal al bijna geen mens naar die urban amateurs laat staan midden in de nacht.

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  @ Kees, op zich is het wel aardig dat een voormalige zeezender nu weer even terugkomt in de ether, toch? Maar ik ben met je eens dat er spectaculairdere stunts zijn :-) .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>