SLAM!FM toont ambitie

Radioactive.blog.nl | SLAM!FMJongerenstation SLAM!FM heeft grootse plannen. Het dancestation, nu nog een kleine speler op de radiomarkt, moet uitgroeien tot een multimediaal jongerenplatform. Zo willen ze waarschijnlijk marktaandeel afsnoepen van Radio 538. Daarvoor gaat eerst de programmering op de schop. Dat komt erop neer dat alle jocks die te oud worden bevonden eruit vliegen en dat nieuwe, jonge talenten worden aangetrokken.
Zo werd onlangs bekend dat Frank Dane en Mark Labrand vanaf maandag 3 april (kan dus geen grap zijn) radio gaan maken bij SLAM!FM. De jonge deejays werken nu voor Yorin FM, de pop / rock zender die maar niet van de grond wil komen. Dat ligt niet aan de radiomakers, maar aan de vele koerswijzigingen (waardoor luisteraars steeds weer de weg kwijt zijn). De nieuwe eigenaar SBS wil het station daarom opnieuw in de markt zetten.

Leuk detail is dat Frank Dane (24) de broer is van dj en tv-presentator Robert Jensen, die ook te horen was op Yorin FM. Dane gaat op SLAM!FM de nieuwe ochtendshow presenteren. Hij vertelde in RTL Boulevard dat hij iets geheel nieuws wil gaan doen, ik ben benieuwd! Mark Labrand (21) gaat het nieuwe middagprogramma presenteren.

SLAM!FM kan wel een nieuwe impuls gebruiken. De laatste jaren leek het station een bodemloze put. Ondanks een FM-frequentie had de dancezender een nauwelijks meetbaar marktaandeel. Toch zagen mediaondernemers Ruud Hendriks en Lex Harding (oprichter van Radio 538 en televisiezender TMF) er brood in. Hun 2HMedia nam vorig jaar een tweederde belang in SLAM!FM, dat voor de rest toebehoort aan evenementenbedrijf ID&T.
________________________________________________________________

Lees ook:Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM
Lees ook:Nieuwe line-up SLAM!FM
Lees ook:Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>