Arbeidsvitaminen viert 60-ste verjaardag

Radioactive.blog.nl | Arbeidsvitaminen worden 60 [ 3FM ]Het langstlopende radioprogramma van Europa (en misschien van de hele wereld) bestaat zes decennia en wil daarmee een plaats veroveren in het Guiness Book of Records. Arbeidsvitaminen is in 60 jaar tijd een begrip geworden. De AVRO viert het diamanten jubileum in de week van 20 tot en met 24 februari met een speciale feestweek op 3FM.
Presentatoren van de laatste jaren zijn Kas van Iersel, Aldith Hunkar, Bas Westerweel, Hans Schiffers en Wim Rigter, die vorig jaar is overleden. Sinds 2001 praat Gerard Ekdom de verzoeken van bedrijven aan elkaar. In de jubileumweek komen niet toevallig bedrijven aan bod die zelf hun 60-jarig jubileum vieren. Voor deze gelegenheid gaat het programma muzikaal verder terug in de tijd dan anders, namelijk tot de jaren 40.

Leuk feestje voor 3FM, het station dat eind vorig jaar nog haar 40-jarig bestaan vierde. De laatste tijd zit het station weer in de lift, ook dankzij spraakmakende acties zoals de inzamelingsactie voor Congo, die goed was voor 7,5 miljoen luisteraars en ruim 2 miljoen euro aan donaties. Radio.nl had een leuk interview met Gerard Ekdom, de huidige presentator van Arbeidsvitaminen. Hier vind je deel 1 en deel 2.
________________________________________________________________

Lees ook:D’r op uit met AVRO’s Arbeidsvitaminen
Lees ook:Live vanaf het Stoerste Bedrijf op Nationale Bedrijfsuitjesdag
Lees ook:2.249.245,53 euro voor Congo
Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
Lees ook:Sander Guis neemt Arbeidsvitaminen over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>