538 viert zaterdag 125 jaar KNVB

Goed nieuws voor voetballiefhebbers. Radio 538 staat komende zaterdag uitgebreid stil bij het 125 jarig bestaan van de KNVB. Edwin Evers presenteert vanaf 08:00 uur een speciale Evers Staat op over het jubileum van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Er zijn vele gasten te horen in de speciale uitzending en er komen fragmenten voorbij die horen bij een echt voetbalfeest, aldus de KNVB.

Lees ook:Radio 538 en KNVB verlengen samenwerking
Lees ook:Radio 1 kleurt donderdag volledig oranje
Lees ook:Michael Jackson Special in Het Platenpaleis
Lees ook:Veronica 192 herdenkt Black Monday Britse piraten
Lees ook:Radio 538 lanceert Evers Staat Op-app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>