De morningsongs van Evers

Vroeger spaarde ik jingles. Ik was urenlang met mijn cassettedeck bezig om alle jingles van Radio 538, Veronica FM en Radio 3 op te nemen. Vooral de liedjes vond ik geweldig. De begintune van de Top40, de Wild in het Weekend song, de ochtendsongs uit de Morning Jam….zo kan ik nog wel even doorgaan.

Edwin Evers maakt het wat makkelijker voor me. Hij zet zijn morningsongs gewoon online. Dus zing je ’s morgens hard mee met de liedjes uit Evers Staat op, dan vind je het vast leuk om ze allemaal even terug te luisteren. Benieuwd hoe Evers zijn liedjes maakt? Check dan vooral dit filmpje!

Welke jingle/song maakt jou helemaal blij?

Lees ook:Achter de schermen: jingles maken voor Evers Staat Op
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Boer Tom grap van Edwin Evers erg goed gelukt
Lees ook:Edwin Evers breekt met zijn vriendin
Lees ook:“Amerikaanse jingle power met een Vlaams tintje”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>