Wessel van Diepen terug op 538

gezichten-wesselvandiepenWessel van Diepen komt terug bij 538, de oud-presentator van onder andere de Top 40 en Dance Department gaat een dance chart presenteren op vrijdagavond. Daarnaast blijft hij ook de stem van het station en van de TV-zender FOX.

Het nieuwe programma betreft een hitlijst, de Global Dance Chart, en wordt vanaf 13 september elke vrijdagavond tussen 21:00 en 23:00 uitgezonden op de zender.

Wessel zegt er zelf over: ‘Mijn liefde voor dancehits en strakke programma’s komen samen in dit concept, dat veel verder kan gaan dan radio alleen. In Amerika noemen ze hedendaagse dance niet voor niets ‘Dutch Music’. Het is natuurlijk geweldig dat we dit programma maken in het hol van de leeuw.’

Dave Minneboo, programmadirecteur 538: ‘Deze dancechart wordt toonaangevend in de wereld. Als je ziet wat er op dit moment wereldwijd gebeurt op het gebied van dance, dan moet je een lijst niet meer beperken tot één land. Dance is global! En wie kan zo’n internationale lijst nou beter produceren en presenteren dan één van de grondleggers van dance in Nederland, Wessel van Diepen! Ik ben supertrots en blij dat Wessel weer te horen zal zijn op het enige station waar hij thuis hoort, 538!’

Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:Kane draagt TMF Award op aan Wessel van Diepen
Lees ook:[Audio] Wessel van Diepen neemt afscheid van Top 40

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>