TV538 zendt DI-RECT 538Puur concert uit

Aanstaande zondag 5 februari zendt TV538 om 22.00 uur een exclusieve registratie uit van het 538PUUR concert, met niemand minder dan DI-RECT. Een backstage interview PUUR over muziek, waarbij zij onder andere het ontstaan van hun eigen nummers bespreken. Daarna vervolgd de registratie met het hele concert, waarbij ze er flink op los knallen met nummers uit hun theatertour. Het uitverkochte 538PUUR concert vond vorige week vrijdag plaats in de Hangaar in Katwijk aan zee. Na twee zeer succesvolle intieme edities in Loosdrecht, presenteerde Radio 538 en Van Gils Parfums nog een derde extra groot concert. 538PUUR: muziek in haar puurste vorm. Volgens Spike van DI-RECT heeft iedereen wel een eigen interpretatie van wat ‘PUUR’ is.

Lees ook:Di-rect bij derde editie 538PUUR
Lees ook:Rutch Jacott live in concert op Radio 2
Lees ook:100% NL zwaait 3JS uit naar Songfestival
Lees ook:‘Top 2000 In Concert’ ook via Radio 2 te volgen
Lees ook:Speciale Toppers-week 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>