Evers Staat Op eenmalig in HMH met awardshow

Fans van Edwin Evers opgelet: op vrijdag 17 februari zijn Evers, sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok te vinden in de HMH te Amsterdam. Wat ze daar gaan doen? Evers Reikt Uit, “een hilarische ‘altijd prijs’ awardshow, waarbij alle vrienden van de radioshow aan de beurt komen. Werkelijk elke bekende artiest gaat naar huis met een welverdiende award, zoals bijvoorbeeld de zachte ‘g’ award, de gouden poliep award en de gouden stofkap award.” Fans van het radioprogramma kunnen via de site stemmen op hun favoriet. Bovendien kunnen zij live getuige zijn van de uitreiking. Kaarten voor de ‘Evers Reikt Uit’ awardshow kosten € 17,50 en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.eversstaatop.nl.

Lees ook:Winnaars ‘Evers Reikt Uit’ 2013 bekend
Lees ook:Winnaars bij ‘Evers reikt uit’ awardshow
Lees ook:Wie is er beter dan Edwin Evers?
Lees ook:Guus Meeuwis en Edwin Evers zoeken beste voorprogramma ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Kensington en Racoon grote winnaars 3FM Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>