Powermix nu ook op TV 538

Elke vrijdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur draait Dennis Verheugd a.k.a. DJ Devious een mix op Radio 538 om knallend het weekend in te gaan. Deze populaire Powermix is vanaf morgen óók te zien op TV 538. Van 18.00 tot 19.00 uur komt het programma elke vrijdag op TV voorbij. DJ Dennis Verheugd maakt naast een audiomix, vanaf nu dus ook wekelijks een vette ‘Powermix’ met videoclips.

TV 538 is inmiddels een half jaar in de lucht en te ontvangen op kanaal 538 van UPC en Ziggo. Programma’s als de Top 538, 538 Juize presents: House of HipHop en Hitnewz zijn populair. Het interactieve programma Top 538 is bijvoorbeeld geregeld trending topic op Twitter. Voor een overzicht van de volledige TV 538 programmering, zie de bijlage.

Lees ook:538 Juize start met gepresenteerde programma’s
Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Nieuwe programmering met nieuwe programma’s bij Radio 10 Gold
Lees ook:TV 538 en SLAM!TV vanaf nu bij UPC
Lees ook:Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Powermix nu ook op TV 538

  1. Peter

    Cool!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>