Radio 538 zoekt weer leukste middelbare school van Nederland

Is jouw school de aller-, aller-, áller-tofste van Nederland? Misschien is het dan een idee om mee te doen aan 538 Schoolawards. Radio 538-dj Barry Paf zoekt namelijk voor de achtste keer de leukste middelbare school van Nederland. Je kunt je school gewoon aanmelden via www.538schoolawards.nl, maar daarna begint het echte werk: lobbyen, zieltjes winnen en mensen omkopen om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen op jouw school stemmen! Krijgt jouw school veel stemmen? Dan komen Barry Paf en een vakjury je school uitchecken. Op vrijdag 17 februari is de finale in de HMH in Amsterdam en wordt bekendgemaakt welke school zich de leukste van Nederland mag noemen. Wat je wint? Eeuwige roem en een schoolfeest met een dj van Radio 538.

Lees ook:538 Schoolawards 2011: is jouw middelbare school de leukste?
Lees ook:Donderdag worden Radio 538 Schoolawards 2011 uitgereikt
Lees ook:De Radio 538 Schoolawards komen er weer aan
Lees ook:Uitreiking Radio 538 Schoolawards in HMH
Lees ook:Van der Capellen Scholengemeenschap wint SLAM!FM schoolawards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>