The Voice of Holland live bij Radio 538

Aanstaande vrijdag is het zover: dan beginnen de langverwachte live shows van The voice of Holland. Dit keer niet alleen op RTL 4, maar ook op Radio 538! Iedereen die de komende tijd op vrijdag niet in de gelegenheid is om voor de buis te zitten, kan vanaf 20.00 uur afstemmen op Radio 538 en hóren hoe de kandidaten het er vanaf brengen. Daarnaast zijn Radio 538 DJ’s Barry Paf en Jens Timmermans de komende vier weken elke vrijdag in studio 22 aanwezig voor een live verslag. Het is voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis dat een reeks tv-shows tegelijkertijd óók op de radio te horen is. Hoe gaaf is dat?

Van 18.00 tot 20.00 uur is ‘Friday Night Live’ te horen met Froukje de Both en draagt Barry Paf eenmalig het stokje over aan Mark Labrand. Vanaf 20.00 uur schakelt Radio 538 live over naar DJ’s Barry Paf en Jens Timmermans, in studio 22. De radiostudio staat backstage tussen het podium en de ‘Red Room’. Alle kandidaten en bekende nationale én internationale artiesten komen voorbij en geven exclusieve interviews op de radio. De vaste vrijdagavond- programmering van Radio 538 komt hiermee van 20.00 tot 00.00 uur te vervallen.

Radio 538 en The voice of Holland werken nauw samen. Zo begeleidt de Edwin Evers Band de kandidaten muzikaal, zijn er in het programma ‘Evers Staat Op’ wildcards vergeven en hebben bijna alle kandidaten wel een keer opgetreden in de studio van Radio 538. Ook ontwikkelde Radio 538 in samenwerking met Talpa al eerder het webstation The voice of Holland Radio.

Lees ook:Radio 538 zendt finale The Voice of Holland live uit
Lees ook:Edwin Evers zoekt talenten voor The Voice Of Holland
Lees ook:Edwin Evers stopt bij The Voice Of Holland
Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Barry’s X-mas Sundate live vanaf Leidseplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>