Radio 538-dj’s Kim en Martijn brengen single uit

53N8CLUB-dj’s Kim en Martijn gaan uit elkaar, zo meldt Radio 538. Niet als dj’s, gelukkig, maar wel als artiesten. Gisteren kwam de debuut- en meteen ook afscheidssingle uit van de dj’s. De plaat heet ‘Daar ga je dan’ en is een hartverscheurende smartlap. Voor Kim & Martijn geen tours in het schnabbelcircuit en optredens in schimmige discotheken, want de dj’s zijn gewoon te horen van zondag tot en met donderdag van 00.00 tot 03.00 uur op Radio 538. Ga je het liedje downloaden? Dan komt de opbrengst ten goede aan War Child. Bekijk het filmpje en luister de single:

Lees ook:BNN University maakt single met onbekende zwerver
Lees ook:538-dj’s Kim en Martijn uit de kleren (video)
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz morgen hele dag op bezoek bij War Child
Lees ook:Hier luistert geen hond naar
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>