10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538

Vroeger, lang geleden, zette ik mijn wekker zodat-ie ‘s morgens om 06:00 uur zou afgaan. Dan luisterde ik een uurtje ‘Evers Staat Op’ op Radio 3FM. Het tweede uur luisterde ik tijdens het opstaan en het laatste uur… dat was een verhaal apart. Mijn cassettedesk kon maximaal 45 minuten opnemen, dus ik deed mijn uiterste best om rond 08:15 uur te vertrekken naar school. Dan hoefde ik niets, maar dan ook niets van Edwin Evers op de radio te missen.

‘s Middags kwam ik uit school en luisterde ik vervolgens de laatste 45 minuten van Evers Staat Op terug.

De muziek spoelde ik door, het ging me om de spreeks en de imitaties.

Vandaag, vrijdag 16 april 2010, is het een bijzondere dag. Vandaag zit Edwin Evers namelijk tien jaar bij Radio 538. En om dat te vieren organiseert Radio 538 een marathonuitzending van 06:00 uur ‘s ochtends tot middernacht met Edwin, Niels en Rick. Dat betekent 18 uur lang Evers Staat Op, dat is lang uitslapen ;–)

UPDATE: Edwin Evers opgenomen in Walk of Fame van RTL

Tijdens die extreem lange radio-uitzending zijn vele artiesten te horen, net als de leukste typetjes van de afgelopen jaren. Ik luister al jaren niet meer naar Edwin Evers, maar ik vind het toch een hele prestatie dat hij het zo lang volhoudt met een programma dat in de kern altijd hetzelfde is gebleven. Edwin, gefeliciteerd met dit jubileum en nog vele mooie radiojaren gewenst!

De jubileumuitzending van Edwin Evers is van 06:00 tot 00:00 uur te horen op Radio 538 en ook in beeld live te volgen via eversstaatop.nl.

Lees ook:Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren
Lees ook:Storing bij 538 tijdens Evers Staat Op (audio)
Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Geen Top 40 door jubileum Edwin Evers

1 Reacties // Reageer

One thought on “10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538

  1. kiki

    gefeliciteerd !!!!!!!!!
    10 jaar humor op de radio…
    ga zo door

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>