Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam

Half Nederland heeft een groot lcd-scherm of plasma-tv aangeschaft om alle sport deze zomer haarscherp en levensgroot te kunnen zien. Dat is natuurlijk mooi, maar nog mooier is het om zelf bij de EK-wedstrijden aanwezig te zijn. Directeur van Radio 538, Jan-Willem Brüggenwirth, woont ook alle wedstrijden bij en bedacht dat het wel leuk zou om met 538 een groot Oranjefeest te organiseren.

Het idee van de 538-directeur ontstond tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Frankrijk. Dat duel eindigde in een 4-1 overwinning voor Oranje en waarschijnlijk in de roes van het feestgedruis in Zwitserland, bedacht Brüggenwirth dat zo'n oranje geklede hossende groep mensen ook wel leuk is voor de thuisblijvers.

Daarom organiseert Radio 538 op zaterdag 21 juni een groots Oranjefeest in de RAI Amsterdan. Van 17:00 tot 24:00 uur kunnen maximaal 10.000 voetbal- en muziekliefhebbers de kwartfinale van het Nederlands elftal op megaschermen bekijken. De wedstrijd zelf duurt maar circa twee uur en dus wordt de rest van de tijd opgevuld met optredens van Gerard Joling, René Froger, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, de Gebroeders Ko, DJ Maurice en George Baker. De dj's van 538 zijn er zaterdag ook bij in de RAI, zij zullen tussendoor wat feestnummers draaien.

Kaarten voor het Oranjefeest van 538 kosten 10 euro en zijn hier verkrijgbaar. Het kampioenenfeest wordt zaterdag tussen 18:00 en 19:30 uur ook live uitgezonden RTL 4.

Zie ook:
- 538 EK Radio volgt kampioenschap op de voet

Meer EK Voetbal:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:Mogelijke vermelding RADIONL in Guiness Book
Lees ook:Elftal van Oranje met 11 Nederlandse artiesten
Lees ook:Nog even nagenieten: Nederland – Frankrijk met Jack
Lees ook:Radio 538 en KNVB verlengen samenwerking
Lees ook:Scheidsrechtersfluit signaal voor winnen van WK-kaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>