Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600

Of je nou regelmatig luisterde of niet, het is en blijft droevig dat Kink FM over twee weken om deze tijd niet meer te beluisteren valt. Het doek valt, nadat Veronica besloot om de financiering te stoppen. Afgelopen vrijdag heeft Kink FM al afscheid genomen van de luisteraars. Op de radio gaat Kink FM de komende twee weken nog gewoon door, namelijk met de Kink 1600, om te vieren dat het station 16 jaar bestaat. Na het uitzenden van de lijst is het over en sluiten. De Kink 1600 bevat de 1600 allerbeste nummers, uitgekozen door de luisteraars.

Het afgelopen jaar werd de Kink 1500 uitgezonden met de track ‘Black’ van Pearl Jam op nummer 1. Dit jaar is de nummer 1 uit de Kink 1600 de laatste plaat die te horen zal zijn op Kink FM en deze wordt op 30 september rond middernacht ingestart. Op dat moment bestaat Kink FM exact 16 jaar.

De Kink 1600 wordt gepresenteerd door onder anderen de volgende dj’s: Diederik van Zessen, Nando Kok, Martijn Biemans, Mark van der Molen en Metha de Vos.

Jantien van Tol, station director: “Met de Kink 1600 vieren wij het 16-jarige bestaan van onze zender en sluiten wij 16 mooie Kink-jaren af. Ik denk dat wij met deze 1600 beste popsongs aller tijden onze luisteraars een passend afscheidscadeau kunnen geven.”

Vaarwel, Kink FM!

Lees ook:‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>