Afscheidsavond Kink FM in Tivoli Utrecht

Ik vertel geen nieuws: 1 oktober is het over en sluiten voor Kink FM. Na ongeveer 16 jaar komt er dan een einde aan dit mooie radiostation. Natuurlijk zijn de medewerkers van Kink FM verdrietig, maar gelukkig ook trots, om wat ze in die jaren neergezet hebben. Het radiostation schrijft: “Maar dit hebben we niet alleen gedaan. Want Kink FM zou nooit zo’n mooi station zijn geworden zonder hulp van muzikanten, platenlabels, de vele partners waarmee we altijd hebben samengewerkt. Maar Kink FM is bovenal zo een mooi station geworden dankzij jullie, onze fantastische luisteraars! Die ons altijd hebben gesteund. Daarom willen jou als luisteraar graag bedanken. En dat gaan we doen op een hele bijzondere avond in Tivoli Utrecht.” De avond ‘Kink bedankt’ zal worden gehouden op 16 september, kaarten zijn nu (gratis) te bestellen. (Oh ja, als je dan toch op die site bent, dan kan je gelijk nog stemmen voor de laatste Kink 1600!)

Lees ook:Kink FM verdwijnt per 1 oktober, Vereniging Veronica stopt financiering
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Luistercijfers maart – april: 538 opnieuw op één

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afscheidsavond Kink FM in Tivoli Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>