Kink X-Rated krijgt doorstart bij Concertzender

Meldde V-Ventures-directeur Guido van Nispen eerder nog dat het merk KINK in principe opgeheven zou worden, vanavond komt er positief nieuws over (Kink) X-Rated, dat is zowel de naam van “het internetstation voor liefhebber van experimenteel, industrial, ambient, avant-garde en electronics” als de naam van een programma op die zender. Station manager Bob Rusche meldt op Twitter dat het programma een volledige doorstart krijgt bij De Concertzender. “De doorstart van X-Rated is een overwinning voor de muziek, en al helemaal voor het voortleven van het gedachtegoed van @arjengrolleman,” aldus Rusche. Meer informatie over de doorstart volgt in de komende uitzending van X-Rated, aanstaande zondag, hier te beluisteren.

Lees ook:X-Rated zondag met In Memoriam voor Roy Avni
Lees ook:Kink FM krijgt verfrissing en nieuwe crossmediale opzet
Lees ook:X-Rated viert 14-jarig bestaan met speciale uitzending
Lees ook:Kink FM verdwijnt per 1 oktober, Vereniging Veronica stopt financiering
Lees ook:De laatste uurtjes van Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>