Kink FM met luisteraars naar popfestival Exit in Servië

Kink FM stuurt morgen een eigen bus naar het Exit-festival in Novi Sad, Servië. Samen met prijswinnaars en de andere passagiers reist ook Kink FM-dj Diederik van Zessen mee, die op de radiozender van 5 tot en met 11 juli verslag doet van het populaire muziekfestival van Europa waar elke jaar duizenden Nederlanders naar toe gaan. Het festival begint voor alle passagiers al bij het opstappen in de Kink FM-bus in Utrecht waar de band Kensington een optreden geeft om de prijswinnaars alvast in de festivalstemming te brengen. Kensington is de festivalambassadeur van 2011 en geeft tijdens het Exit-festival ook een optreden.

Eenmaal aangekomen in Novi Sad geeft Diederik iedere dag een update van het festival: interviews met de Nederlandse bands die daar optreden, verslagen van optredens van internationale artiesten als Editors, Jamiroquai, Arcade Fire, Portishead, Go Back To The Zoo, Pulp en Kensington en natuurlijk sfeerverslagen van het festivalterrein en de camping. Van dinsdag 5 juli tot en met maandag 11 juli is deze update tussen 19.00 en 22.00 uur horen in ‘New Music’ met Henk Kanning. Ook op kinkfm.com komt een dagelijks verslag met foto’s te staan.

Diederik van Zessen: “Toen ik vorig jaar op Exit was, wist ik niet wat ik meemaakte. De locatie, in een fort aan de Donau, is echt fantastisch. Daarnaast was ik onder de indruk van het verhaal achter het festival, dat ontstaan is als protest tegen de regering Milosovic. Eigenlijk wist ik toen al: hier moeten we met Kink FM naartoe. Dat ik dit jaar weer mag, om verslag te doen, vind ik geweldig. En ik neem nog een band mee ook!”

Festivalzomer
Deze zomer staat Kink FM helemaal in het teken van de festivalzomer. Luisteraars kunnen bij de ‘Messenger of Music’ kaarten winnen voor festivals die in heel Europa worden gehouden, de Kink FM-dj’s geven updates van de festivals en natuurlijk worden de artiesten gedraaid die deze zomer op de festivals te horen zijn. Voor meer informatie over festivals kijk op http://www.kinkfm.com/festivalzomer.

Lees ook:Thymen Wabeke vervangt festivalganger Diederik
Lees ook:Kink FM geeft kaarten voor festival deBeschaving weg
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010
Lees ook:Kink FM-dj terug van festivaltour
Lees ook:3FM hele weekend bij Zwarte Cross

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>