Kink FM geeft kaarten voor festival deBeschaving weg

Er zijn in Nederland weinig stations zó music driven als Kink FM. De slogan is niet voor niets “Messenger of Music.” Ook in de komende zomertijd volgt Kink FM weer vele festivals door heel Europa: er zijn kaarten te winnen en het radiostation doet verslag. Ze beginnen dicht bij huis: festival deBeschaving in de Botanische Tuinen te Utrecht. Deze week zijn er kaarten te winnen voor dit festival, met onder andere De Staat, Dazzled Kid, Morning Parade en Midlak. Luister naar dj’s Martijn Biemans, Metha de Vos en Diederik van Zessen en win!

Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM
Lees ook:Kink FM met luisteraars naar popfestival Exit in Servië
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010
Lees ook:Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>