Kink FM gaat niet bieden op etherfrequentie

Radiozender Kink FM gaat niet bieden op een FM-frequentie. Volgens Guido van Nispen, directeur van V-Ventures waar Kink FM onder valt, is dat economisch niet haalbaar. Kink FM wil al langere tijd een etherfrequentie. Binnenkort gaat de overheid twee extra fm-frequenties veilen voor commerciële radiostations, maar Kink FM kan dus niet meedoen aan de veiling. Op een van de frequenties is de invulling vrij, op de andere frequentie moet klassieke muziek of jazzmuziek worden uitgezonden. Tot 10 juni kunnen geïnteresseerde partijen zich melden bij het Agentschap Telecom.

Lees ook:Nieuwe veiling van AM-frequenties Quality Radio?
Lees ook:KXradio heeft interesse frequentie Arrow
Lees ook:AM-frequenties van Quality Radio blijven ingetrokken
Lees ook:Rechter: Vogelgeluiden op de radio géén ‘uitzending’
Lees ook:Piraten in Mandersveen krijgen hoge boete van AT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>