Kink FM krijgt verfrissing en nieuwe crossmediale opzet

Vanaf 1 januari gaat Kink FM drastisch veranderen. De afgelopen jaren is Kink FM uitgegroeid tot een crossmediaal platform met een radiostation, een website, Kink TV en diverse themakanalen. Tijd om de boel om te gooien en alle losse onderdelen te laten vallen onder de naam KINK. De slogan wordt “KINK, Messenger of Music.” Het nieuwe logo is kleurrijk, dat vertegenwoordigt de diverse muziekstijlen binnen KINK.

X-Rated

Voor fans van het Kink FM-programma X-Rated is er goed nieuws: het programma gaat verdwijnen! … En het komt terug als een apart themakanaal met de hele dag industrial, ambient, avant-garde en electronics.

KINK

Vanaf begin januari bestaat KINK uit het volgende: Kink FM, Kink Classics, Kink Aardschok, Kink X-Rated, KINK op internet en Kink TV. Dat is dagelijks te zien tussen 23.00 en 02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Positionering

Het bedrijf Artmiks ontwikkelde de nieuwe positonering van KINK, onderdeel van V-Ventures. Marco de Boer, creatief directeur Artmiks: “Het thema, ‘Messenger of Music’ was snel duidelijk. Niemand anders is zo bevlogen als het om muziek gaat. Echt iedereen bij KINK is er vol van. Ze willen er voortdurend over vertellen en zijn continue met muziek bezig. Bij KINK gaat het echt over de passie voor muziek en muziekliefhebbers.”

Jantien van Tol, stationmanager KINK: “Kink heeft zich in de afgelopen jaren tot een prachtig crossmediaal muziek platform ontwikkeld. Bij KINK staan we voor goede muziek. Het is de beste plek om nieuwe muziek te ontdekken en van topnummers te genieten. Met onze crossmediale opzet willen we muziekliefhebbers via alle kanalen op hun wenken bedienen. In 2011 gaat KINK optredens op geheel eigenwijze verslaan en bieden we naast de beste pop- en rockmuziek ook vanzelfsprekend nieuwe bands een prachtig podium.

Lees ook:X-Rated viert 14-jarig bestaan met speciale uitzending
Lees ook:Kink X-Rated krijgt doorstart bij Concertzender
Lees ook:X-Rated zondag met In Memoriam voor Roy Avni
Lees ook:Kink FM verdwijnt per 1 oktober, Vereniging Veronica stopt financiering
Lees ook:In de herhaling: de Kink 1212

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>