Kink FM een week lang terug naar de jaren ’00

Soms is het wel eens goed om terug te kijken op de afgelopen tien jaren. Homo’s mogen trouwen, we gaan betalen met de euro, terroristische aanslagen, de moord op Fortuyn en Van Gogh enzovoorts. Kink FM blikt komende week terug op de eerste tien jaren van deze eeuw.

Natuurlijk draait het vooral om muziek: Coldplay, Kings Of Leon, Arctic Monkeys, Muse en Interpol zijn nu niet meer weg te denken van de radio, maar ze werden pas in de jaren ’00 bekend.

Van 30 oktober tot en met 5 november hoor je het beste van het begin van de eeuw en wat er toen gebeurde op het gebied van televisie, games, festivals en sport.

Bij een speciale week hoort natuurlijk ook een lijstje: aankomende week kan je via de website stemmen op je favoriete songs uit de jaren 2000 tot en met 2009. Martijn Biemans presenteert op vrijdag 5 november de ‘Kink 40 van de jaren ’00′ tussen 16.00 en 19.00 uur.

Website: www.kinkfm.com

Lees ook:Q-music een week terug naar de jaren ’90
Lees ook:’3FM 00s Request’ met de beste platen van deze eeuw
Lees ook:Q-music komt met de Top 500 van deze eeuw
Lees ook:50 Jaar Nederpop ook op televisie
Lees ook:Stembussen voor Veronica’s Top 590 open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>