Hele week aandacht voor vijftien jaar Kink FM

Kink FMÁltijd gênant om een verjaardag te vergeten. We wísten het wel (het was immers vrij ‘hot’ op Twitter) maar op dit blog heeft het nog geen aandacht gehad: Kink FM vierde vrijdag de vijftiende verjaardag. Tijd voor een feestje en oud-medewerkers die gaan terugblikken op vijftien jaar “alternatieve radio”, als zoiets bestaat.

Aankomende week schuiven heel wat oudgedienden aan bij Martijn Biemans (14-17 uur) om terug te blikken.

Maandag (4 oktober) komt Paul van de Vlist, dinsdag Michiel Veenstra (nu 3FM), woensdag Luc van Rooij (nu Radio Veronica) en donderdag komen Frank Helmink (nu directeur stichting Buma Cultuur) en Peter van der Laan.

Verder zullen allerlei andere oud-medewerkers voorbij komen, zoals Jan Hoogesteijn (oud-directeur en oprichter van Kink FM), Fred Siebelink (nu o.a. KX Radio) en Vincent de Lijser (Radio Veronica).

Bij Mark van der Molen (17-19 uur) schuiven bekende muziekliefhebbers aan: maandag Mark Tuitert en Kai Reus, dinsdag Sabine Uitslag (CDA) en Emile Roemer (SP), woensdag Ronald Giphart en Paul van Loon en donderdag Chris Zegers. (Inderdaad: sporters op maandag, politiek dinsdag, woensdag schrijvers en donderdag een acteur.)

Lees ook:Kink FM houdt al 11 jaar het hoofd boven water
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:De laatste uurtjes van Kink FM
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>