Kink 1500 van start op Kink FM

Vanaf maandag 20 september om 12:00 uur zendt Kink FM de ‘Kink 1500′ uit. Tot en met 1 oktober zijn de 1.500 allerbeste nummers ooit gemaakt te horen bij het station voor met dagelijkse verse pop- en rockmuziek. Kink FM bestaat op 1 oktober 2010 precies 15 jaar en viert dit ondermeer met het uitzenden van de ‘Kink 1500′. Deze lijst met de allerbeste songs ooit gemaakt is samengesteld door de Kink FM-luisteraars die hun stem hiervoor hebben uitgebracht.


Dit jaar zijn bands als Muse en Pearl Jam (foto) en Editors veelvuldig te horen in de ‘Kink 1500’.

Afgelopen twee jaren stemden de luisteraars van Kink FM massaal op het nummer ‘Black’ van de Amerikaanse rockband Pearl Jam waardoor het op nummer 1 stond. Welke act nu op nummer 1 staat wordt bekend gemaakt tijdens de finale van deze bijzondere lijst op 1 oktober tussen 18:00 en 19:00 uur. De complete lijst check je hier.

Verjaardag

Jantien van Tol, directeur Kink FM: “Op vrijdag 1 oktober is de ontknoping van de lijst. Deze dag is niet zomaar gekozen want dan viert Kink FM haar 15-jarig bestaan. Kink FM is het radiostation waar het draait om de muziek. Onze verjaardag vieren we samen met de luisteraars en er is geen betere manier om dat te doen dan met de door hun gekozen beste nummers die in de ‘Kink 1500′ staan.”

Kink 1500

De ‘Kink 1500′ is van 20 september tot en met 1 oktober 2010 dagelijks tussen 09:00 en 19:00 uur te horen op Kink FM.

Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’
Lees ook:1212 Nummers op (verjaardags)lijstje KINK FM
Lees ook:In de herhaling: de Kink 1212

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>