Kink FM-dj terug van festivaltour

Kink FM-DJ Diederik van Zessen komt zaterdag terug naar Nederland nadat hij de afgelopen vier maanden meer dan 20 festivals in Europa heeft bezocht. Aanstaande zondag start Diederik direct met zijn fonkelnieuwe middagshow op Kink FM. Voortaan is Van Zessen iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur te horen op Kink FM met de show ‘Diederik van Zessen’.

Sinds lange tijd maakt Kink FM-DJ Diederik van Zessen aanstaande zondag weer een radioshow op Kink FM.

Vanaf 12 september 2010 is hij iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur te horen met ‘Diederik van Zessen’ op het radiostation met pop- en rockmuziek.

Festivaltour

De afgelopen drie maanden had Diederik geen programma op Kink FM omdat hij meer dan 20 Europese popfestivals heeft bezocht in 16 landen. Van deze unieke festivaltour bracht hij dagelijks verslag uit op de landelijke radiozender.

Middagshow

De middagshow is een leuk vernieuwend programma waarin de Kink FM-luisteraars, net als op festivals nieuwe bandjes kunnen ontdekken, in het item ‘Het bandje uit een achteraf-tentje’. Daarnaast krijgen zij bij Diederik het laatste nieuws te horen over popfestivals uit binnen- en buitenland.

Toegift

Verder kunnen luisteraars om een toegift vragen van een band die zij in de show van Van Zessen hebben gehoord. Van de act die de meeste stemmen heeft gehaald tijdens programma, draait Diederik aan het eind van show nog een nummer. Luisteraars kunnen op hun favoriete band stemmen via kinkfm.com of een sms sturen naar de studio.

ZIE OOK:
- Kink FM wijzigt weekendprogrammering

Lees ook:Muzikaal ontbijt met Singer-Songwriter Sundays
Lees ook:Kink FM wijzigt weekendprogrammering
Lees ook:Thymen Wabeke vervangt festivalganger Diederik
Lees ook:Kink FM met luisteraars naar popfestival Exit in Servië
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>