HipHop In Je Smoel neemt afscheid met marathonuitzending

Hiphop staat in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november 2009 voor het laatst centraal op Kink FM. Het programma ‘HipHop In Je Smoel’ neemt dan afscheid van de landelijke radio na drie jaar een bijzondere combinatie van nieuwe en oude hiphop, interviews, reportages, live gasten en dj-mixes gemaakt te hebben. De enige hiphopmarathon uitzending wordt van 19:00 tot 07:00 uur op Kink FM uitgezonden.

De programmamakers Yid en Mista Sweet brengen 12 uur lang live hiphop met sessies van onder anderen Cane, Freshku, Zwart Licht, Nedertoon, Xdot, Melodee en Unknown Eye. Live dj sets zijn er van DNS, DBS, Turne en Mista Sweet zelf. Ook worden er live beats gemaakt door Beatcreators als Terilekst, Nox en Yskid.

Yid van het hiphop platform HipHop In Je Smoel: “Mista Sweet en ik vinden het erg spijtig om na drie geweldige jaren te stoppen met het beste hiphop radioprogramma. Het ergste is dat er nu nog minder aandacht voor hiphop is in de Nederlandse media. Sorry, luisteraars. We hebben het te druk met ons platform en het boek ‘Smoelwerk’, maar we blijven ons zeker inzetten voor de Nederlandse hiphop.

Zie ook:
- Harry de Winter eert Jan Douwe Kroeske met Kink Award

Lees ook:Een jaar lang hip hop in je smoel
Lees ook:Krezip meest gedraaide artiest op de radio in 2009
Lees ook:Kink FM krijgt verfrissing en nieuwe crossmediale opzet
Lees ook:Kink FM viert en neemt afscheid met de Kink 1600
Lees ook:De laatste uurtjes van Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>