Colofon

Jorn AgterbergDit blog heeft tot doel om iedereen met interesse in radio te informeren over ontwikkelingen en nieuws met betrekking tot radio, dj's, webradio, podcasts et cetera. Radioactive wordt bijgehouden door Jorn Agterberg. Vragen, opmerkingen, pers-berichten, nieuwtjes voor het Radioactive Blog kunnen gestuurd worden naar:
[email protected]

Over de redacteur:
Jorn Agterberg (1984) is afgestudeerd HBO Commerciële Economie en is momenteel bezig met zijn Master Marketing & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn studie is hij sinds 2006 actief bij de lokale omroep van Groningen, OOG Radio. Daar presenteerde hij twee jaar lang het studentenprogramma Piekuur, waarvan hij één jaar hoofdredacteur is geweest. Naast het invallen voor diverse program-ma's heeft Jorn in het weekend nog zijn eigen muziekprogramma.

Naast zijn radiowerk is Jorn ook te zien op de lokale televisiezender OOG TV en spreekt hij voice-overs in voor diverse lokale, regionale en landelijke radiocommercials. Daarnaast schrijft hij artikelen en columns voor Studenten.net en voor het Veronica Magazine dat eind augustus 2008 een studentenversie gelanceerd heeft.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Radioactive was een van de eerste, inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Dit blog is opnieuw radio-actief!
Lees ook:Foto’s bekendmaking locatie Glazen Huis
Lees ook:1 Jaar bloggen op Radioactive
Lees ook:Genomineerden Lokale Omroep Awards bekend
Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>