Stem op de Winterse 50

Tussen al het hitlijstengeweld van de grote radiostations in Nederland is er sinds 2002 de Winterse 50. Zo’n 150 radiostations in Nederland en België zenden de hitlijst uit tijdens de kerstperiode. Stemmen op de Winterse 50 kan nog tot aanstaande zondag 14 december.

Naast de radio-uitzendingen komt er ook een televisiespecial die bij veel lokale omroepen te zien zal zijn. Een overzicht van alle uitzendingen staat op Winterse50.nl. In de Winterse 50 staan elk jaar de meest populaire kersthits die ooit zijn gemaakt. Van het oeroude White Christmas van Bing Crosby tot recenter werk, zoals Being alone at Christmas van Miss Montreal.

In de lijst van vorig jaar stond Wham! bovenaan met Last Christmas, Band Aid stond op twee en Chris Rea op drie met Driving home for Christmas.

Lees ook:‘White Christmas’ op 1 in de Kerst Top 130
Lees ook:Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor
Lees ook:Kerst Top 40 tweede kerstdag op 538
Lees ook:Mariah Carey stoot Wham! van de troon
Lees ook:Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>