Ruud de Wild maakt Radiocommercial van het Jaar bekend

Je hoort ze héél vaak: commercials. En als je lang genoeg radio luistert hoor je dezelfde commercials steeds vaker voorbij komen. Sommige reclames zijn leuk, sommige niet. Onder die eerste groep houdt het Radio Advies Bureau (RAB) iedere maand een onderzoek onder consumenten wat de beste radiocommercial is. Na een jaar iedere maand een winnaar te hebben gekozen zijn nu de finalisten bekend die strijden om de titel ‘beste radiocommercial 2012-2013’.

De finalisten horen tijdens de Radio Advertising Awards op 11 juni in Paradiso of ze de ‘winnende radiocommercial’ zijn. Tijdens de show wordt er tussen 17:00 – 18:00 live geschakeld naar de studio van 538 tijdens het programma van Ruud de Wild.

De finalisten:
Telfort – TV in elke ruimte [N=5] (luister)
Coca-Cola – Holidays Are Coming [Sky Radio] (luister)
Rijksoverheid – Kindermishandeling stopt nooit vanzelf [Y&R Amsterdam] (luister)
Albert Heijn – Hmm.. ijsjes [TBWA/NEBOKO] (luister)
Postbus 51 – Goede Tijden, Slechte Tijden [N=5] (luister)

Lees ook:‘TV in elke ruimte’ beste radiocommercial van februari
Lees ook:Albert Heijn opnieuw beste radiocommercial van de maand
Lees ook:Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)
Lees ook:‘Stel je niets voor’ beste radiocommercial in maart
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit café GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>