Jubileumuitzending Edwin Evers gaat 18 uur duren

Op vrijdag 16 april 2010 zit Edwin Evers tien jaar bij Radio 538 en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doet het station van 06:00 ’s ochtends tot 00:00 ‘s nachts met een speciale maar liefst 18 uur durende jubileumuitzending van ‘Evers Staat Op’ in de Radio 538 studio in Hilversum. Natuurlijk met vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen, maar ook artiesten als Alain Clark, Gerard Joling, Waylon, Guus Meeuwis en BLØF zijn te gast.

Daarnaast schuiven diverse sporters, 538 dj’s en andere VIP’s aan.

Ook komen Edwin zijn bekende typetjes als de broertjes de Boer, Willibrord Frequin, Prins Bernhard, Peter R. de Vries en de leukste fragmenten van de afgelopen tien jaar voorbij. De show is niet alleen te horen op Radio 538, maar ook als live registratie te zien op eversstaatop.nl.

Elke dag feest

Edwin Evers over zijn jubileum: “Ik vind het geweldig dat na 10 jaar nog steeds zoveel luisteraars plezier beleven aan het programma. Het is elke dag een feest om met mijn geweldige team de ochtendspits te mogen begeleiden. Fantastisch ook onderdeel te mogen zijn van Radio538 en het bereiken van de nummer 1 positie met dit station. Ik hoop op een mooie sfeervolle radiodag en nog vele mooie radio jaren.”

MEER OVER EVERS:
- Edwin Evers: Geluk dat mensen geld aan mijn kunstje verdienen
- ‘Edwin Evers leukste dj van Nederland’
- Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm

Lees ook:10-Jarig jubileum Edwin Evers hele dag op Radio 538
Lees ook:Edwin Evers: Geluk dat mensen geld aan mijn kunstje verdienen
Lees ook:Edwin Evers opgenomen in Walk of Fame van RTL
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>