1 Jaar bloggen op Radioactive

Radioactive.blog.nlHet is vandaag precies één jaar geleden dat ik, Jorn Agterberg, begon met schrijven op dit radioblog. De eerste dagen waren nog 'onder water' en dus nog niet zichtbaar voor het grote publiek, maar dat veranderde snel. Het eerste bericht ging over Jurjen Gofers die toen overstapte naar SLAM!FM.

In februari 2006 begon Thomas Giger met het schrijven op dit blog, en hij heeft dit ruim anderhalf jaar met enorm veel enthousiasme en inzet gedaan. Daarmee heeft hij ook het fundament gelegd voor deze site. Op vrijdag 7 september 2007 werd dit blog na drie maanden van inactiviteit weer Radioactive. Sindsdien heb ik bijna 1.200 berichten geplaatst op deze website en ze gaan allemaal over radio.

Het schrijven voor het Radioactive Blog heb ik het afgelopen jaar met heel veel plezier gedaan! Naast al het nieuws over dj's, radiostations, acties, opmerkelijke fragmenten, ruzies, transfers en weet ik wat nog meer, heb ik zelf nog wat aardige producties gemaakt. Denk aan de interviews met Eline La Croix, Timo Kamst, Jeroen Kijk in de Vegte en Mark Labrand, verslagen van Noorderslag en de KXradio Samenzwe-ring, studiobezoeken aan Radio 3FM en Radio 538 en de recensie van het boek van Marc de Hond.

Ik wil de mensen van Blog.nl graag bedanken voor het prachtige platform dat zij bieden. Inmiddels bestaat het netwerk uit circa 100 themablogs, waar Radioactive er één van is. Ook dank ik Herman Roggeveen van Zappen voor het up-to-date houden van deze site tijdens mijn vakantie. Daarnaast wil ik, zeker niet in de laatste plaats, alle bezoekers en 'vaste klanten' van Radioactive.blog.nl danken voor hun tips en positieve reacties hier op de site en via de mail! Dat soort berichten doen me goed en motiveren mij om verder te gaan met wat ik doe!

Het doet me ook goed om te zien dat dit blog goed gelezen wordt, zelfs op de redactie van RTL Boulevard. Dagelijks wordt Radioactive een paar duizend keer bezocht en het is leuk om te zien dat het aantal bezoekers, het aantal opgevraagde pagina's en het aantal terug-kerende bezoekers (tja… ik kan alles zien;) nog steeds stijgt. Begin juli had dit blog al meer bezoekers dan in heel 2007.

Mijn dank is groot en jullie bedragen worden enorm gewaardeerd!

Zie ook:
- Radioactive Blog even iets minder actief (vakantie;)

Lees ook:Nieuwjaarswens van Radioactive.blog.nl
Lees ook:Nieuwe Radioactive blogger gezocht
Lees ook:Radioactive Blog gaat verder in andere vorm
Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger
Lees ook:Huishoudelijke mededeling: Nieuwe categorie├źn op Radioactive

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “1 Jaar bloggen op Radioactive

 1. Erik H.

  Hoi,

  Ben inderdaad blij dat je alweer een jaar de site tot leven hebt gewekt. Hij was al bijna uit mijn favorieten verdwenen destijds na de lange “radio stilte”.

  Het valt me altijd op dat er relatief weinig gereageerd wordt op de berichten (op andere blogs barsten vaak enorme discussies in de comments uit) maar gelukkig hoef je het succes daar niet aan af te meten.

  Ga zo door !

    /   Reply  / 
 2. Jan

  Gefeliciteerd Jorn. Keep up the good work!
  Ik lees je berichtjes graag. Ook leuk dat je af en toe uit je eigen praktijk (OOG) bericht.

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  Gefeliciteerd Jorn! Goed vooruitgewerkt ook, tijdens je verdiende vakantie. Had niks gezegd joh – misschien hadden we ‘t niet eens gemerkt! :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>